Zakažite pregled

!
!
!
!
Odustani
Odaberite lekara

O nama

Dental Studio Milošević otvoren je 2016. godine, a iza osnivača ove ordinacije stoji tradicija duga 30 godina. Ono što je zaštitni znak stručnjaka koji čine ovaj tim jeste višegodišnje internacionalno iskustvo, stečeno dugogodišnjom praksom u Italiji i Švajcarskoj. Upravo ove činjenice zaslužne su za upotrebu najsavremenijih metoda i najmodernijih instrumenata.

 

Kombinacija tradicije i kontinuirane edukacije na svetskom nivou dovela je do toga da upravo eksperti ovog tima budu ti koji su predstavili neke od najnovijih tehnika ostalim stručnjacima iz Niša.

 

 

 

 

Misija

Ipak, najveće priznanje ovom studiu odaje veliki broj stalnih pacijenata (klijenata), koji je ova ordinacija zabeležila za izuzetno kratko vreme. Ono što pacijenti naročito ističu kao razlog zašto nam se uvek vraćaju jeste temeljan i individualni pristup, praćen maksimalnom posvećenošću, počevši od konsultacija, preko intervencije, pa sve do faze oporavka i kontrole.

Usluge

Vršimo sve usluge iz oblasti:

  • Protetike (nadoknada izgubljenih tkiva usne duplje, pomoću protetskih nadoknada (npr. krunice, mostovi, proteze))
  • oralne implantologije (ugradnja zubnih implantata)
  • paradontologije ( saniranje progresivne i degenerativne bolesti parodoncijuma (potpornog tkiva zuba), koja dovodi do klaćenja, migracije i ispadanja zuba)
  • endodoncije (sanacija malformacija, bolesti i povreda unutrašnjosti zuba tj. endodoncijumom)
  • estetske rekonstruktivne stomatologije

ZAŠTO ODABRATI NAS?

Više od 3 decenije porodične stomatološke tradicije. Internacionalno iskustvo u Italiji i Švajcarskoj.

Osim vrhunske stomatološke usluge, stojimo Vam na raspolaganju za sve vrste plaćanja. Pitajte nas sve što Vas zanima!

Dental Milošević Studio raspolaže potpuno novom najsavremenijom stomatološkom opremom. Kombninacijom našeg iskustva, digitalnog ortopan aparata i malog rentgen aparata za ciljane regije u usnoj duplji u HD rezoluciji ćemo bez mogućnosti greške ustanoviti i najmanji problem koji se krije ispod delova zuba koji se mogu ustanoviti kliničkim pregledom. 

Utisci

Doktore, zubi su SUPER. Komplimenti za Vas rad, strucnost i moj najlepsi osmeh! Veliki pozdrav iz srca punog zahvalnosti!
Nada
All on 4

Gde se nalazimo

Kliknite za uputstva na mapi

Aerodrom

Autobuska Stanica

Vaša lokacija

Radno vreme

Pon-Pet: 08:00-20:00

Subota: 09:00-14:00

Nedelja: Zatvoreno

Kontakt & Radno Vreme
Milorada Veljkovica Spaje 1

Pon-Pet: 08:00-20:00

Subota: 09:00-14:00

Nedelja: Zatvoreno